Dan heb je recht op een loopbaantraject van maximaal € 1.500,- (exclusief BTW) via het A+O fonds Rijk.

De mogelijkheden
Je hebt misschien wel eens nagedacht over een verandering van baan, maar is dit wel de tijd? Verandering van baan kan binnen het Rijk maar wat heb je daarvoor nodig? En wat zou je dan willen? Waar gaat je hart sneller van kloppen? Waar moet je over vijf jaar goed in zijn?
Allemaal vragen om eens met een gecertificeerde loopbaancoach te bespreken.

De gecertificeerde loopbaancoaches van het A+O fonds Rijk gaan graag met jou aan de slag om te ontdekken waar jij staat in je loopbaan. Dit traject geeft je inzicht in je drijfveren, talenten, ambities en belemmering. De loopbaancoach zet je graag aan het denken. Deze unieke aanpak helpt jou verder met inzicht en vernieuwde energie. Zo ben je instaat succesvol verder te werken aan jouw loopbaan.

Je kunt minimaal rekenen op:

  • (online) Persoonlijke coaching
  • 1 jaar toegang tot het loopbaanportaal
  • reflectiematrix & 5 testrapporten
  • format voor een persoonlijk actieplan

Hoe?
In een (vrijblijvende) oriënterende afspraak met een van de loopbaancoaches wordt jouw behoefte en het gewenste traject vastgesteld. Naar gelang jouw behoefte, wordt het aantal gesprekken, soorten testen en eventuele pluspakketten gevarieerd.

Kosten
De kosten van het traject worden door het A+O fonds Rijk volledig vergoed.

Aanmelden
Ben je geïnteresseerd in een oriënterend gesprek? Meld je aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook voor vragen en opmerkingen kun je ons bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en telefoonnummer 0345-851256.