Het is zover: je kunt je inschrijven voor de online training Lerend Evalueren!
Bij projecten waarbij er niet 1-2-3 een oplossing voor handen is, voldoet de traditionele manier van evalueren niet. Daarom heeft het A+O fonds Rijk de training Lerend Evalueren ontwikkeld. Met Lerend Evalueren zorg je ervoor dat je samen met je collega’s leert van ervaringen die je opdoet tijdens je project. Zo herkent iedereen zich in de uitkomsten en krijgt je project veel draagvlak. Kijk naar dit filmpje over lerend evalueren voor een eerste indruk.
In de gratis training Lerend Evalueren leer je in vier weken stap voor stap hoe je Lerend Evalueren in jouw project kunt toepassen. Schrijf je nu gratis in op https://www.aofondsrijk.nl/lerend-evalueren en ontvang vanaf 15 mei vier weken lang handige tools, tips en nog veel meer!
Over A+O fonds Rijk
Het A+O fonds Rijk is er voor jou en heeft als doel: het initiëren, coördineren en stimuleren van vernieuwende activiteiten op het gebied van arbeidsmarkt-, werkgelegenheids-, en scholingsbeleid. De vakorganisaties FNV Overheid, AC Rijksvakbonden, CNV Overheid en CMHF en de werkgever Rijk werken samen in het Arbeidsmarkt- en Opleidingsfonds van het Rijk (A+O fonds Rijk).